vrijdag, 3. december 2021 - 12:23 Update: 09-12-2021 22:57

Hopelijk voor Marco zijn ook de meeste geruchten bedrog

Hopelijk voor Marco zijn ook de meeste geruchten bedrog
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Hilversum

Het zijn opnieuw zware tijden voor Marco Borsato. Volgens de showbizzbladen zou de Nederlandse zanger nog steeds vreemd gaan terwijl hij het nog maar pas heeft goedgemaakt met zijn echtgenote Leontine.

De presentatoren van de Nederlandse videoserie ‘Roddelpraat’, Dennis Schouten en Jan Roos gaan nog een flinke stap verder in de geruchtenmachine. Volgens hen zou de zanger tijdens een barbecue die Marco organiseerde te ver zijn gegaan bij twee nog onbekenden. De zanger zou daarna zijn aangesproken over zijn gedrag. Er is momenteel echter nog geen enkel concreet bewijs.

Opvallend is wel dat het management van de zanger met een korte verklaring komt op de geruchten: “Op dit moment geeft Marco Borsato geen reactie. Op enig moment dat hem uitkomt, zal hij met een verklaring komen.”

RTL Boulevard viel het op dat radiozender 100% NL zijn muziek nog maar nauwelijks draait. De afgelopen week zelfs maar twee keer en dat is vreemd voor iemand die gezien wordt als de ooit grootste zanger van Nederland, aldus Boulevard.

Marco Borsato verzoekt het Openbaar Ministerie om de bron te achterhalen van geruchten over hem. Volgens onbevestigde berichten op een aantal online roddelkanalen zou Borsato verdacht worden van grensoverschrijdend gedrag. 

Advocaat van Borsato Knoop’s advocaten laat op 9 december in een verklaring weten: 'Reeds medio 2020 is door de heer Marco Borsato aan Knoops’ Advocaten NV verzocht om een onderzoek in te stellen naar een aantal insinuaties verband houdend met de aantijging dat hij grensoverschrijdend seksueel gedrag zou hebben vertoond met minderjarige meisjes. Tot dusverre heeft hij geen aanleiding gezien om op deze roddel in het openbaar te reageren. Gelet echter op de aanhoudende beschuldigingen en de toenemende aanvallen via en in de pers op zijn persoonlijke integriteit en reputatie, heeft het kantoor namens de heer Borsato recentelijk het Openbaar Ministerie benaderd met het verzoek om zelfstandig onafhankelijk onderzoek in te stellen naar de bron van de insinuaties met zo nodig daaraan te verbinden strafrechtelijke gevolgen. Het verzochte onderzoek van het OM wordt door de heer Borsato afgewacht. Verdere mededelingen worden op dit moment niet gedaan.'

Categorie:
Provincie:
Tag(s):