maandag, 14. december 2015 - 8:39 Update: 14-12-2015 22:43

Verdachte opgepakt na vondst twee doden Lelystad

 Twee doden gevond in woning Lelystad
Foto: fbf archief
Lelystad

Maandagochtend heeft de politie rond 10.30 uur een verdachte aangehouden in de zaak van de twee gevonden lichamen in een woning aan de Kinselmeerstraat in Lelystad. Dit meldt de politie maandag.

Zondagmiddag rond 16.00 uur kreeg de politie de melding dat er drie personen vermist werden. De politie is hierop direct een zoekactie gestart. De melding zou gedaan zijn door de 19-jarige zoon die geen contact meer kreeg met zijn moeder, 16-jarige zus en stiefvader.

Lichamen in de kruipruimte

Rond 20.00 uur werden de twee lichamen van de moeder en de zus gevonden in de woning aan de Kinselmeerstraat. De recherche stelde direct een onderzoek in. De politie zegt tegenover Blik op Nieuws dat de de identiteit van de dodelijke slachtoffers nog niet is vastgesteld. Het gaat zeer waarschijnlijk om de moeder en de zus van de melder. Zij werden in de kruipruimte van de woning aangetroffen.

Aanhouding

Maandagochtend rond 10.30 uur werd de derde vermiste persoon aangehouden door de politie omdat hij verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van de twee slachtoffers. De politie wil het nog niet bevestigen, maar het is aannemelijk dat het om de stiefvader gaat. Waar de verdachte is aangehouden wil de politie in het belang van de het onderzoek niet zeggen. Bij de Gelderse Hout in Lelystad is een scooter aangetroffen. De politie heeft op deze plek eveneens onderzoek gedaan omdat deze verband zou houden met de zaak. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: