woensdag, 6. januari 2016 - 14:02 Update: 06-01-2016 14:18

Man steelt elektrische apparaten bij milieustraat

Man steelt elektrische apparaten bij milieustraat
Foto: Archief EHF
Sint Maartensdijk

De politie heeft woensdagnacht 31 december in het Zeeuwse Sint Maartensdijk een 34-jarige man uit Roosendaal op heterdaad aangehouden op verdenking van diefstal bij de milieustraat. Dit meldt de politie woensdag.

Extra alert 

De politie en het buurtpreventieteam Sint-Maartensdijk waren de afgelopen weken extra alert in de omgeving van het milieustation nadat er meerdere aangiftes van diefstal vanaf het terrein waren gedaan.

Rond 01.30 uur zag een surveillerende agent een persoon over het hek klimmen, het terrein van de milieustraat aan de Nijverheidsweg op. Even later kwam de man terug, stapte in een auto en reed zonder verlichting weg. Agenten lieten de man stoppen. 

Elektrische apparaten

De man kon zich niet legitimeren. Agenten controleerden de auto en zagen dat er op de achterbank diverse elektrische apparaten lagen die vermoedelijk afkomstig waren uit een container van de milieustraat. De 34-jarige man werd aangehouden. 

De goederen werden in beslag genomen. De verdachte werd overgebracht naar een politiecel voor verder onderzoek. Na verhoor is de man in vrijheid gesteld. De politie maakt dossier op.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: