donderdag, 10. maart 2016 - 11:24 Update: 10-03-2016 11:29

Stomdronken moeder rijdt rond met kind in auto

Stomdronken moeder rijdt rond met kind in auto
Foto: fbf
Waalwijk

De politie heeft gisteren in Waalwijk een vrouw aan de kant gezet die stomdronken met haar kind in de auto reed.

Agenten kregen rond 17.00 uur de melding dat er op het Unnaplein een vrouw haar auto in zou zijn gestapt terwijl ze zwaar beschonken was. De 43-jarige Waalwijkse is uiteindelijk op de Burgemeester Moonenlaan aangehouden.

Na de melding gingen surveillerende agenten op zoek naar de verdachte. Ze kwamen haar tegen op de Margrietstraat waar ze over de weg slingerde met haar auto. Ze kreeg op de Burgmeester Moonenlaan een stopteken, maar negeerde dit. Uiteindelijk lukte het de dienders haar aan de kant te zetten. Het was direct duidelijk dat de vrouw dronken was. Ze rook naar alcohol, had bloeddoorlopen ogen en sprak met dubbele tong. In het voertuig bleek ook nog de 9-jarige zoon van de vrouw te zitten. Beiden zijn door de agenten meegenomen naar het politiebureau.

Blaastest

De uitslag van de ademanalysetest die de Waalwijkse op het bureau aflegde was 1055 ug/l. Ruim vijf maal de toegestane hoeveelheid. Ze is met een proces-verbaal op zak weer in vrijheid gesteld. En er is een zorgmelding gemaakt bij jeugdinstanties.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: