zondag, 3. april 2016 - 15:21 Update: 03-04-2016 15:22

Gesnapte dronken automobilist betrokken bij doorrijden na eerdere aanrijding

Gesnapte dronken automobilist betrokken bij doorrijden na eerdere aanrijding
Foto: Archief EHF
Waalwijk/Hoogerheide

Zaterdagavond is rond 21.45 uur in Waalwijk in de Loeffstraat een 36-jarige Waalwijker aangehouden. Dit meldt de politie zondag.

'De man trok de aandacht door zijn rijgedrag, hij reed slingerend vlak langs geparkeerd staande auto’s. Hij bleek een beginnende bestuurder te zijn en was onder invloed van alcohol (720 ug/l)', aldus de politie

Doorgereden na aanrijding letsel 

Bovendien bleek dat hij nog gezocht werd, omdat hij eerder half februari betrokken was bij een aanrijding met letsel in Hoogerheide en daarbij was weggereden. Op zaterdagochtend 13 februari 2016 vond rond 07.00 uur deze aanrijding plaats in Hoogerheide. 

Twee auto’s botsten op de kruising van de Huijbergseweg, de Postweg en de Groene Papegaai op elkaar. De auto van een 58-jarige vrouw uit Huijbergen kwam door de botsing op zijn zijkant tegen een hek tot stilstand. De andere betrokkene ging er na de aanrijding vandoor. 

Het slachtoffer is door brandweerpersoneel uit haar auto bevrijd en overgebracht naar een ziekenhuis. De politie stelde een uitgebreid onderzoek naar de identiteit van de tweede betrokkene in. 

Ondanks dat bij de politie bekend was wie de man was, kon de politie hem tot nu toe nog niet aanhouden. De man is nu buiten heterdaad aangehouden en voor nader onderzoek en verhoor in de cel gezet.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: