vrijdag, 8. april 2016 - 23:06 Update: 08-04-2016 23:09

Gewonde bij steekpartij in Beekbergen

Gewonde bij steekpartij in Beekbergen
Foto: Archief EHF
Beekbergen

De politie heeft vrijdagavond na een uitgebreide zoekactie een verdachte van een steekpartij in Beekbergen aangehouden. Eerder op de avond kwam een melding binnen dat een man was neergestoken bij een woning aan de Schalterdalweg.

De verdachte vluchtte te voet. De politie is meteen met meerdere auto`s in de buurt gaan zoeken. Ook werd de helikopter ingezet. Vanuit de helikopter werd de verdachte gezien bij de snelweg A50. Het verkeer moest daarom tijdelijk langzamer rijden. In de buurt van de snelweg is de verdachte aangehouden door agenten. Daarbij is ook een politiehond ingezet. De verdachte is een 39-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. 

Slachtoffer gewond 

Het slachtoffer is een man, een bewoner van de Schalterdalweg in Beekbergen. Hij is met steekwonden naar het ziekenhuis gebracht. Zijn toestand is op dit moment stabiel. 

Onderzoek 

Vrijdagavond is er bij de woning sporenonderzoek gedaan. Uit de melding komt naar voren dat de verdachte mogelijk betrapt is bij een inbraak, de politie doet onderzoek om de aanleiding voor de steekpartij te achterhalen. De verdachte zal daarom worden verhoord. 

Categorie:
Provincie: