dinsdag, 3. mei 2016 - 10:28 Update: 03-05-2016 10:34

'Nieuwe' doorrijder van Breda meldt zich bij politie

'Nieuwe' doorrijder van Breda meldt zich bij politie
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Breda

De 'nieuwe' doorrijder van Breda heeft zich ook bij de politie gemeld. Het gaat om een 33-jarige automobilist uit Ede zich bij de politie. De man is door de politie verhoord.

Het ongeval gebeurde zondagavond 1 mei 2016 rond 21.40 uur in de Arubastraat. Het slachtoffertje op straat met vrienden ‘buskruit’ aan het spelen. Op een gegeven moment kwam hij op de kruising van de Sabastraat en de Arubastraat in aanrijding met een passerende automobilist. Het 11-jarige jongetje raakte daarbij gewond aan zijn voet. De betrokken automobilist is nog wel gestopt en uitgestapt en heeft nog kort met een getuige gesproken. Daarna lopen de lezingen over de gebeurtenissen uiteen. 

Aangifte

De vader van het slachtoffer deed aangifte van het verkeersmisdrijf ‘verlaten plaats ongeval’. Zijn zoontje werd in het ziekenhuis onderzocht. Het bleek hij lichtgewond was aan zijn enkel.

De 11-jarige jongen kon na medische behandeling weer naar huis. Op basis van de aangifte deed de politie een oproep aan getuigen om zich te melden. De betrokken automobilist meldde zich maandagavond 2 mei 2016 bij de politie naar aanleiding van de mediaberichtgeving. De 33-jarige man uit Ede heeft ondertussen een verklaring afgelegd. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: