zaterdag, 23. juli 2016 - 9:36 Update: 23-07-2016 19:31

Dode en zwaargewonde bij ongeval in Noordgouwe

Passagier motorfiets overleden bij aanrijding in Noordgouwe
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Noordgouwe

Bij een ongeval is zaterdagmorgen een vrouw uit Noordgouwe om het leven gekomen. Een man uit dezelfde plaats raakte zwaargewond. Een man uit Dreischor is aangehouden.

Omstreeks 03.20 uur kwam er bij de politiemeldkamer de melding binnen van een zwaar ongeval op de Kloosterweg in Noordgouwe. De verschillende hulpdiensten spoedden zich naar die straat. Daar bleek een aanrijding te zijn geweest tussen een bestelbus en een motorfiets.

De twee opzittenden van de motor lagen op de grond. De 36-jarige bestuurder was zwaargewond, zijn 29-jarige passagiere bleek daar ter plaatse aan haar verwondingen te zijn overleden. De 44-jarige bestuurder van de bestelbus was weggelopen maar meldde zich bij de politie. De zwaargewonde motorrijder is naar een ziekenhuis in Rotterdam vervoerd.

Onderzoek

Er is direct een onderzoek gestart naar de toedracht. Dat onderzoek is nog niet afgerond. Er is van beide bestuurders bloed afgenomen om te controleren op alcohol. De bestuurder van de bestelbus is aangehouden omdat hij betrokken is bij een dodelijke aanrijding.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: