vrijdag, 9. september 2016 - 15:13 Update: 09-09-2016 17:52

Meisje op kermis te hulp 'geschoten' door agent

Meisje op kermis te hulp 'geschoten' door agent
Foto: Politie Roosendaal
Roosendaal

Iedereen die zelf wel eens op de kermis heeft geprobeerd om te scoren in een schiettent weet dat dit aankomt op geduld en een vaste hand. Als het dan ook niet wil lukken dan gaan de mooie prijzen aan je neus voorbij.

Te weinig punten voor knuffelbeer

Dit leek donderdagavond ook te gebeuren bij een vader die voor zijn dochtertje een mooie knuffelbeer op het oog had maar er niet echt in slaagde genoeg punten bij elkaar te schieten. 

'Te hulp geschoten'

Agenten die beroepsmatig ook op de kermis aanwezig waren merkten dit ook en één van de twee 'schoot' de vader en zijn dochter letterlijk te hulp. De agent nam het luchtdrukgeweer over en wist op doeltreffende wijze het benodigde aantal punten bij elkaar te schieten tot grote schik van het meisje dat nu toch met die mooie knuffelbeer naar huis kon. 

Agent Martijn van Eekelen, die zelf die avond geen dienst had zette een foto van zijn scherpschietende collega op Twitter. Dat maakte nogal wat positieve reacties los zoals : 'top!! Haar dag kon niet meer stuk!', maar, je kan er natuurlijk op wachten, ook satirische maar wel met een knipoog zoals: ' Dus ik kan het een agent gewoon vragen als ik hulp nodig heb op de kermis? Geldt dat ook voor de grijpautomaat? :D.

 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: