donderdag, 6. oktober 2016 - 13:54

Onderzoek naar vermist echtpaar Cuijk levert niets op

Onderzoek naar vermist echtpaar Cuijk levert niets op
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Cuijk

De politie heeft het sporenonderzoek in en rond een kapsalon aan de Haagsestraat in Cuijk donderdag 6 oktober rond het middaguur afgerond. Het onderzoek hield verband met de vermissing van het echtpaar Kelders, dat sinds september 1989 vermist wordt.

Onlangs werd het dossier van deze vermissing door het Cold Case Team van de politie Oost-Brabant opnieuw tegen het licht gehouden. Daaruit kwamen aanwijzingen naar voren dat er bij deze vermissing mogelijk sprake is van een misdrijf en dat de lichamen van het echtpaar mogelijk op het terrein verborgen waren. In augustus werd daarom met speciale apparatuur de bodem van het perceel onderzocht. Dat onderzoek leverde een aantal plekken op die de politie verder wilde onderzoeken.

Onderzoek gaat door

Sinds maandag 3 oktober werden deze plekken uitgebreid onderzocht door specialisten. Er werd nauwkeurig gekapt en gegraven, maar de politie heeft geen sporen aangetroffen die erop duiden dat het echtpaar daadwerkelijk op de onderzochte plekken verborgen is. Het onderzoek naar de vermissing gaat echter gewoon door. De politie sluit niet uit dat er in de loop van het onderzoek nieuwe zoekacties plaatsvinden op het perceel.

Categorie:
Provincie: