maandag, 24. oktober 2016 - 10:14 Update: 24-10-2016 10:19

Bewoner gewond bij gewapende woningoverval in Wierden

Bewoner gewond bij gewapende woningoverval in Wierden
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Wierden/Nijverdal

Een bewoner is maandagochtend vroeg gewond geraakt nadat hij werd verrast door een overval. De overval vond plaats op een woning aan de Korianderhof in Wierden Drie overvallers zijn gevlucht naar Nijverdal.

Tussen 6.30 uur en 6.50 uur is de bewoner van een woning aan de Korianderhof bedreigd door meerdere overvallers. Vermoedelijk gaat het om drie personen. De bewoner raakte daarbij gewond en is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De overvallers gingen er vandoor in een auto. Rond 7.05 uur kwam bij de brandweer een melding binnen dat er een auto in brand stond op de Papaverstraat in Nijverdal. Dit bleek de vluchtauto te zijn. 

Burgernet

De politie heeft een Burgernetmelding uitgedaan waarin is opgeroepen uit te kijken naar drie personen in zwarte kleding. Hebt u één of meerdere personen in zwarte kleding gezien in de omgeving van de Papaverstraat? Neem dan contact op met de politie. De personen zijn gewapend dus als u ze ziet, bel meteen 112 en grijp niet zelf in. 

Onderzoek

De politie is meteen een onderzoek gestart. Sporen zijn veiliggesteld en agenten hebben buurtbewoners ondervraagd. Daarnaast wordt er een speurhond ingezet. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: