donderdag, 10. november 2016 - 11:53 Update: 10-11-2016 11:55

Auto met inbrekers crasht na achtervolging

Auto met inbrekers crasht na achtervolging
Foto: fbf archief
Tholen

Afgelopen nacht heeft een surveillance-eenheid een personenauto achtervolgd met daarin vermoedelijk twee inbrekers. Nadat de personenauto op Het Lint tot stilstand was gebracht namen de inzittenden de benen. Van hen ontbreekt nog ieder spoor.

Na een melding over een auto-inbraak in de Bosstraat in Stavenisse waaruit gereedschap is gestolen, zoeken agenten de omging af naar de inbrekers. Omstreeks 02.25 uur ziet een surveillance-eenheid op de Oudelandsedijk dat een voertuig hen tegemoet komt rijden. Besloten wordt om het voertuig voor een controle staande te houden. Als de bestuurder bemerkt dat hij de politie op zijn hielen heeft, probeert deze weg te komen.

Na een korte achtervolging rijdt hij zich op Het Lint klem tegen een boom. De twee inzittenden wachten echter niet af, maar zetten het op een lopen. Ondanks een zoekslag in de omgeving werden zij niet meer gevonden. De agenten vinden in de auto diverse gereedschappen die mogelijk van de diefstal in Stavenisse afkomstig zijn. Het voertuig is in beslag genomen en weggetakeld. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: