maandag, 12. december 2016 - 14:46 Update: 12-12-2016 14:56

'Vreemde snuiter' wordt niet wakker bij politiecontrole

'Vreemde snuiter' wordt niet wakker bij politiecontrole
Foto: Politie Nuenen/Basisteam Dommelstroom
Nuenen

Dat niet alle politiecontroles saai zijn en hetzelfde verlopen bleek in de nacht van zondag op maandag toen twee agenten in Nuenen tijdens de nachtdienst een geparkeerde auto zagen staan op De Smidse in Nuenen.

'Gezien het tijdstip van 02.00 uur, en het feit dat er iemand achter het stuur lag te slapen, besloten we de man achter het stuur even wakker te maken en te controleren', schrijft één van de agenten op Facebook.

Zaklamp

Bij het uitstappen van de twee agenten reageerde de man in de auto niet. Ook nadat er met een zaklamp op deze man geschenen werd reageerde de man totaal niet. Het vermoeden was dan ook dat deze man dermate diep in het glaasje had gekeken dat deze bijna niet wakker te krijgen was. 

'Eenmaal dicht bij het portier van de bestuurder zagen wij dat de man vreemd gekleed was. Al gauw bleek ons optreden totaal overbodig te zijn, en bleek de "man" in kwestie een pop te zijn', aldus de agent. 

De agenten weten niet wat het doel is geweest van deze actie, maar bij hen werkte het in elk geval wel. De agenten hebben de 'man verder laten slapen', en zijn langzaam afgedropen in de hoop dat niemand hun controle had gezien.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: