zaterdag, 4. maart 2017 - 15:32 Update: 05-03-2017 12:27

Man (24) doodgeschoten in café in Zeeuwse Oostburg

Man (24) doodgeschoten in café in Zeeuwse Oostburg
Foto: JPG
Oostburg

Vrijdagavond is een 24-jarige man uit Oostburg doodgeschoten in een café aan de Burgemeester Erasmusstraat. 'Er is nog geen zicht op mogelijke daders', zo meldt de politie.

Café

Het incident vond omstreeks 23.00 uur plaats in een café aan de Burgemeester Erasmusstraat. Opgeroepen hulpverleningsdiensten startten direct met het reanimeren van het slachtoffer, maar deze hulp mocht niet meer baten. Vervolgens is de omgeving van het café afgezet om de technische recherche de gelegenheid te geven om breed sporenonderzoek te doen. Tot zaterdagochtend vroeg zijn de rechercheurs hiermee bezig geweest. Omdat het sporenonderzoek nog niet is afgerond blijft de plaats delict zeker nog tot zondag afgezet met linten en bewaakt door agenten.

TGO samengesteld

Onmiddellijk na het incident zijn getuigen van de schietpartij gehoord. Ook is er een buurtonderzoek gehouden en zijn er twee politiehonden ingezet om de omgeving af te speuren. Vanwege de ernst van het incident is er een Team Grootschalige Opsporing (TGO) samengesteld. Deze bestaat uit zo’n 25 personen.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: