vrijdag, 11. augustus 2017 - 11:09

Jackpot van € 13,9 miljoen valt in de provincie Drenthe

Jackpot van € 13,9 miljoen viel in de provincie Drenthe
Foto: Archief EHF
Amsterdam

In Utrecht en Amersfoort zijn twee winnende loten verkocht voor de trekking van 10 augustus. Op beide hele loten viel een hoofdprijs van elk € 1 miljoen euro netto. In Utrecht is het winnende lot gekocht bij Tabakspeciaalzaak van Maarseveen, in Amersfoort heeft de gelukkige winnaar het lot gekocht bij Primera Eemplein.

De Jackpot van € 13,9 miljoen viel in de provincie Drenthe, ook op een heel lot.

De nieuwe miljonairs kunnen hun prijs ophalen bij de Nederlandse Loterij. "Om deze mooie geldprijs uit te kunnen keren is het belangrijk dat de spelers zich met het winnende lot melden bij ons op kantoor. We roepen deze twee winnaars dan ook op om contact op te nemen met onze Klantenservice voor het maken van een afspraak." zegt prijswinnaarbegeleider Sander van de Vooren van Nederlandse Loterij. 

XL Trekking

De winnaar die het lot kocht in Amersfoort deed mee met de XL-trekking van de Staatsloterij. Dit is een extra trekking met prijzen van 100 euro tot 1 miljoen euro waar spelers tegen betaling van de XL-toevoeging (2,50 euro bij een heel Staatslot, 0,50 euro bij een 1/5 Staatslot) aan kunnen deelnemen.

Netto prijs

Alle geldprijzen van de Staatsloterij worden belastingvrij uitgekeerd en uitsluitend getrokken uit verkochte loten. De Staatsloterij keert minimaal 60% van de inleg van de spelers uit aan prijzengeld en heeft daarmee het hoogste uitkeringspercentage van alle Nederlandse loterijen.

Winnaars blijven anoniem

De Staatsloterij maakt namen van de winnaars nooit bekend, zij blijven anoniem. 

Categorie:
Provincie: