vrijdag, 29. september 2017 - 16:51 Update: 29-09-2017 16:56

Dode aangetroffen woning Arnhem, politie gaat uit van misdrijf

Dode aangetroffen woning Arnhem, politie gaat uit van misdrijf
Foto: Archief EHF
Arnhem

Vrijdag heeft de politie aan het begin van de middag een overleden persoon in een woning aan de Van Oldenbarneveldtstraat in Arnhem aangetroffen na een melding. 'We gaan er op basis van eerste onderzoek vanuit dat er sprake is van een misdrijf', zo laat de politie vrijdagmiddag weten. De politie is een grootschalig rechercheonderzoek gestart. Daarnaast is de politie op zoek naar getuigen.

Melding

Vrijdagmiddag 29 september kreeg de politie rond half één een melding dat er mogelijk een dode in een woning aan de Van Oldenbarneveldtstraat zou liggen. Agenten troffen ter plekke inderdaad een levenloos lichaam aan in de woning. 

Identiteit nog niet bekend

Het is op dit moment nog niet duidelijk om wie het gaat, de politie doet onderzoek naar de identiteit van deze persoon. Ook richt het onderzoek zich op de precieze toedracht en de doodsoorzaak. De woning is afgezet voor sporen­onderzoek en de politie is gestart met een buurtonderzoek. Er wordt een Team Grootschalige Opsporing (TGO) opgestart om deze zaak te onderzoeken.

Geruchten over mogelijke schoten

Er gaan geruchten dat er mogelijk geschoten zou zijn. De politie kan dat op dit moment niet bevestigen, maar komt graag in contact met mensen die dit gehoord hebben of hier mogelijk meer over weten.

Politie zoekt getuigen

De politie is op zoek naar getuigen. Mensen die informatie hebben over gebeurtenissen in en rondom het pand aan de Oldenbarneveldtstraat of iets gezien of gehoord hebben dat met dit incident te maken kan hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):