dinsdag, 10. oktober 2017 - 10:42

Zoekactie naar vermiste Anne Faber richt zich op Forneselaan en de Dolderseweg

Zoekactie naar vermiste Anne Faber richt zich op Forneselaan en de Dolderseweg
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Den Dolder/Soest

De zoektocht naar Anne Faber gaat vandaag dinsdag 10 oktober verder in Den Dolder en Soest.

De ME (Mobiele Eenheid) zal samen met Defensie, Veteranen, de brandweer, Rode Kruis, BOA’s, vrijwilligers en familie en vrienden het gebied in de omgeving van de Forneselaan en de Dolderseweg, ten noorden van Den Dolder en een gedeelte gemeente Soest, doorzoeken. ''We krijgen nog steeds veel aanbod van mensen die willen helpen zoeken, maar dat is op dit moment niet nodig. Er zijn voldoende mensen die meehelpen,'' aldus een woordvoerder van de politie.

Maandagavond 9 oktober is na de aanhouding van de 27-jarige verdachte de woning waar hij verbleef verzegeld en doorzocht. Specialisten van Forensische Opsporing zijn daar op zoek naar sporen. Dat onderzoek gaat vandaag verder. In verband met dit sporenonderzoek is daar de omgeving afgezet.

De Officier van Justitie heeft in het onderzoek bij de verdachte beperkende maatregelen opgelegd. Met deze maatregelen mag de verdachte geen contact hebben met de buitenwereld met uitzondering van zijn advocaat. Ook geldt dan dat de politie gebonden is aan een grote terughoudendheid in het geven van onderzoeksinformatie.

Lees alles over:
Categorie:
Provincie:
Blik op 112: