donderdag, 19. oktober 2017 - 20:40 Update: 20-10-2017 8:03

Politie onderzoekt dood 14 maanden oud meisje

TGO onderzoekt dood 14 maanden oud meisje
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Hengelo

De politie heeft een 31-jarige man uit Hengelo aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van een 14 maanden oud meisje. Dit heeft de politie donderdagavond bekendgemaakt.

Melding reanimatie

Vorige week donderdag kwam er in de ochtend een melding binnen van een reanimatie van een kindje aan de Theresiastraat in Hengelo. Het meisje kwam ondanks reanimatiepogingen uiteindelijk toch te overlijden. De politie onderzoekt de toedracht van de dood van het 14-maanden oude kindje. 

Onderzoek woning

De politie doet nog steeds onderzoek in de woning en heeft een buurtonderzoek gehouden. Tevens heeft de recherche  diverse betrokkenen uit de omgeving van het meisje gesproken. Donderdagmiddag werd de 31-jarige man uit Hengelo aangehouden omdat hij verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van het meisje.

Het Team Grootschalige Opsporing draait het onderzoek onder de willekeurig gekozen naam: India. Mensen die informatie hebben kunnen contact opnemen met de politie via de (gratis) opsporingstiplijn 0800 6070 of mailen naar TGO-India@politie.nl

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: