dinsdag, 24. oktober 2017 - 8:31 Update: 24-10-2017 13:50

Kettingbotsingen zorgen voor lange files

Meerdere kettingbotsingen zorgen voor lange files
Foto: Archief EHF
Waardenburg

Het aantal kettingbotsingen lijkt wel te groeien. In de dinsdagochtend spits gebeurde een kettingbotsing op de A2 richting Den Bosch bij Waardenburg. Het verkeer krijgt te maken met veel hinder, zo meldt de VID.

Eerst waren er 2 rijstroken afgesloten, maar voor de bergingswerkzaamheden zijn alle 3 de rijstroken afgesloten nadat 10 auto's op elkaar botsten. Er zijn veel brokstukken gevallen. Ook richting Utrecht kom je vanaf knooppunt Empel in de file terecht.

Kettingbotsingen

Niet alleen is er een kettingbotsing geweest op de A2. Ook de A59 Zonzeel richting Oss bij Oss knalden 6 a 7 auto's op elkaar. Daar levert het een file van ongeveer 7 kilometer op en de linkerrijstrook is er dicht. De A29 richting Rotterdam bij Oud-Beijerland sluit het lijstje af. Daar botsten 5 auto's op elkaar en is de linkerrijstrook afgesloten.

Advies

De VID raadt automobilisten aan hun reis nog even uit de stellen als zij over de desbetreffende wegen moeten reizen. Ook kan je ervoor kiezen om eventueel om te rijden. Het slechte weer heeft waarschijnlijk wel een rol gespeeld bij deze ongelukken.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: