vrijdag, 8. december 2017 - 10:10 Update: 08-12-2017 22:32

Inbrekers slaan 11-jarig jongetje dat alleen thuis is

Elf jarig slachtoffertje gewond bij woninginbraak
Foto: MV
Tilburg

Bij een inbraak in een woning in de Matterhornstraat in Tilburg raakte donderdagavond de elfjarige zoon des huizes licht gewond. De daders sloegen hem in het gezicht toen zij de woning binnendrongen.

Donderdagavond 7 december om 19.40 uur zag een getuige dat er een auto stopte in de Matterhornstraat in Tilburg. Uit die auto stapten vier mannen, allen gekleed in een donkere winterjas met een capuchon die zij over het hoofd droegen. Een van de mannen voelde aan de deur, waarna ze terug liepen naar de auto en daar een voorwerp uit haalden. Met dat voorwerp werd vervolgens de deur van de woning open gebroken. De getuige, die dit alles zag gebeuren belde daarop meteen de politie.

Klappen

Eenmaal binnen stuitten de inbrekers kennelijk onverwacht op de elfjarige zoon des huizes. Zijn ouders waren aan het werk en hij was alleen thuis. De jongen kreeg enkele klappen en de inbrekers vroegen hem waar ze geld konden vinden. Daarna doorzochten zij snel de woning en binnen enkele minuten vertrokken de daders met een nog onbekende buit. De getuige kon nog een deel van het kenteken noteren van de donkerkleurige auto waarin ze wegreden.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: