dinsdag, 20. februari 2018 - 18:57

Onrust om ‘clown’ Kootwijkerbroek

Onrust om ‘clown’ Kootwijkerbroek
Foto: freeimages.com
Kootwijkerbroek

In de afgelopen 24 uur is er in de media veel aandacht voor een clown die kinderen lastig zou vallen in Kootwijkerbroek. 'Het beeld van een naakte clown spreekt blijkbaar erg tot de verbeelding. In dit bericht vertelt de politie kort wat er speelt', zo meldt de politie dinsdag.

Clown

'Zondagmiddag kwam er bij de politie een melding binnen dat een jongetje in Kootwijkerbroek lastiggevallen zou zijn door een man verkleed als clown. De politie heeft nog dezelfde dag een aangifte hiervan opgenomen en is een onderzoek gestart', aldus de politie. 

Eén melding

In dat onderzoek is gekeken naar camerabeelden, zijn getuigen gehoord en worden mogelijke sporen onderzocht. Naast deze melding heeft de politie geen enkele andere vergelijkbare melding uit Kootwijkerbroek gehad.

Alert zijn

Scholen hebben gewaarschuwd dat ouders en kinderen alert moeten zijn. Het advies van de politie is om altijd alert te zijn en verdachte situaties te melden. Dit kan de politie helpen om snel te reageren. Bel bij verdachte situaties altijd meteen 112, dan kan de politie snel ter plaatse komen. Hebt u andere informatie die met dit onderwerp te maken kan hebben? Bel dan de politie via 0900-8844.

Categorie:
Provincie: