maandag, 12. maart 2018 - 14:52 Update: 12-03-2018 15:29

Trouwen in gewaagde trouwkleding, niets is te gek

 Trouwen in gewaagde trouwkleding, niets is te gek
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Biddinghuizen

Wanneer je het over trouwen hebt, denken veel mensen al snel aan de trouwkleding. Een trouwjurk en een trouwpak kunnen op deze speciale dag tenslotte niet ontbreken.

Fashion trends

Door de jaren heen komen en gaan fashion trends, zo ook bij trouwkleding. Het is duidelijk te zien dat de trends op het gebied van trouwkleding steeds gewaagder worden. Een V-hals kennen we al langere tijd, maar de laatste jaren kan de hals niet diep genoeg uitgesneden worden. Gelukkig is je partner daar waarschijnlijk maar al te blij mee. Ook op andere plekken kan het bij de trouwjurk niet kort genoeg. Blote armen en benen, een crop top of een lage rug. Heel gewaagd en sexy dus. 

Kleuren, het kan niet gek genoeg

Niet alleen bij het ontwerp worden er gewaagde keuzes gemaakt, ook op het gebied van kleur maakt men steeds gewaagdere keuzes. Waar men vroeger eigenlijk bijna altijd in het wit bij de vrouw en zwart/wit bij de man trouwde, is dat vandaag de dag echt niet meer vanzelfsprekend. Het komt steeds vaker voor dat de trouwjurk een andere kleur heeft, denk aan de kleur blush, pasteltinten, zwart of zelfs goud. Een gewaagde keus ten opzichte van het wit, maar zeker niet minder chique of feestelijk. Ook wordt er bij het trouwpak steeds vaker gekozen voor een andere kleur dan blauw of zwart. Ga bijvoorbeeld eens voor groen, wederom een pasteltint of een toffe print. Ook op het gebied van accessoires kun je flink uitpakken, denk aan opvallende bretels, een apart strikje of grote oorbellen voor de vrouw. 

Bij Suits at Sea ben je aan het juiste adres

Ben jij ook op zoek naar een mooie trouwjurk of trouwpak die bij jou past? Bij Suitsatsea.nl heb je een zeer uitgebreid assortiment aan trouwkleding. De klant staat centraal, waarbij er geluisterd wordt naar wat jij wil. Een goud pak met een gekleurd overhemd of een korte trouwjurk met een gewaagd decolleté? Gewaagd of lekker veilig, Suits at Sea zorgt ervoor dat jij gaat trouwen in de trouwkleding waar jij van gedroomd hebt.

Categorie:
Provincie:
Tag(s):