woensdag, 11. april 2018 - 20:59 Update: 11-04-2018 21:43

Tweedehands trapliften steeds populairder bij senioren

Tweedehands trapliften steeds populairder bij senioren
Foto: 123trapliften.nl
Dronten

De overheid heeft zichzelf sinds enkele jaren tot doel gesteld om ervoor te zorgen dat mensen zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Daar is met WMO Rijksoverheid zelfs een speciale wet voor in het leven geroepen. Gemeenten moeten er met behulp van deze wet voor zorgen dat ouderen in staat zijn om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Daar zijn gelukkig ook tal van verschillende hulpmiddelen voor beschikbaar. Een traplift is daar een goed voorbeeld van. Opvallend is overigens dat steeds meer mensen liever voor een tweedehands traplift kiezen in plaats van een nieuwe variant.

Trapliften

Trapliften zijn de laatste jaren steeds gewilder geworden. Dat is natuurlijk ook niet zo vreemd met het oog van de nieuwe WMO Rijksoverheid wet. Wanneer mensen zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen, zijn er immers wel bepaalde hulpmiddelen nodig. Niet iedereen beschikt over een slaapkamer op de benedenverdieping. Wanneer je minder ter been wordt, kan het traplopen erg lastig zijn. Een traplift is in dat geval de ideale oplossing. Webshops als 123trapliften spelen daar handig op in door trapliften voor ouderen aan te bieden die in principe voor iedereen betaalbaar zijn. Dat komt voornamelijk omdat deze trapliften tweedehands zijn en dus stukken goedkoper. 

Veel voordeliger

Dat voordeel kan bij 123trapliften namelijk ontzettend veel oplopen waardoor in principe iedereen in staat moet zijn om er één te kopen. In sommige gevallen bespaar je meer dan 60% ten opzichte van een nieuw model! Steeds meer ouderen hebben daar baat bij en kiezen voor deze webshop en haar producten omdat ze daar flink veel geld mee besparen. Het mooiste is misschien nog wel dat dit helemaal niet ten kosten gaat van de kwaliteit. De tweedehands trapliften worden namelijk volledig gereviseerd en je krijgt er ook nog eens een garantie op. 123trapliften is dan ook overtuigd van de kwaliteiten van haar producten. Overigens doet het bedrijf meer dan alleen de trapliften verkopen. Je kunt er ook terecht om een traplift te laten installeren en wanneer je een oude traplift weg wil laten halen staan ze ook voor je klaar. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze de afgelopen jaren flink gegroeid zijn.

Categorie:
Provincie: