zondag, 29. april 2018 - 12:43 Update: 29-04-2018 12:48

Twee zwaargewonden na steekincident bij woning Apeldoorn

Twee zwaargewonden na steekincident bij woning Apeldoorn
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Apeldoorn

Bij een steekincident bij een woning in Apeldoorn in de nacht van zaterdag op zondag zijn twee personen zwaargewond geraakt. Dit meldt de politie zondag.

Melding

'De politie kreeg rond 02.30 uur een melding van een vechtpartij aan de Heemradenlaan waarbij steekwapens werden gebruikt. Toen agenten ter plaatse kwamen troffen ze meerdere gewonden aan', aldus de politie.

Zwaargewonden

Twee mannen zijn zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Een derde man werd ook voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Het is voor de politie nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd, en wie welke rol heeft gespeeld. Daarom zijn alle drie de mannen als verdachte aangemerkt. Twee andere mannen zijn ook als verdachte aangehouden. De verdachten zijn allemaal mannen en komen uit Apeldoorn, ze zijn tussen de 17 en 46 jaar oud.

Onderzoek

Afgelopen nacht is er al een uitgebreid onderzoek opgestart. Zo is er met honden naar sporen gezocht. Dat onderzoek gaat vandaag verder. De politie zal mogelijke getuigen horen om een beter beeld te krijgen van het incident. Hebt u afgelopen nacht iets gezien, of hebt u informatie die met dit incident te maken heeft? Bel dan de politie via 0900-8844 of meld misdaad anoniem 0800-7000.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: