zondag, 13. mei 2018 - 14:14 Update: 13-05-2018 14:30

Gemaskerde mannen rijden Steenwijker klem en beroven hem, auto gaat in vlammen op

Man uit Steenwijk klemgereden en beroofd en auto in brand gestoken
Steenwijk

De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een beroving/poging tot doodslag/brandstichting in Onna-Steenwijk afgelopen nacht.

Afgelopen nacht zondag 13 mei 2018, omstreeks 02.55 uur, reed een 38-jarige inwoner van Steenwijk  in zijn auto over de Meppelerweg in de richting van de rotonde net voor de A32. Daar zag hij een zwarte auto op de carpoolplaats staan. Deze kwam vervolgens voor hem de weg op waardoor hij klemgereden werd. Er kwamen twee gemaskerde en geheel in zwart geklede mannen uit die zwarte auto. Zij dwongen het slachtoffer door te rijden naar de verderop gelegen Spoorbaanweg. Daar werd de man gedwongen tot afgifte van een geldbedrag. Door de daders werd de auto van het slachtoffer in brand gestoken. De daders reden waarschijnlijk weg in de richting van Meppel.

Getuigen

De politie is op zoek naar getuigen, die de zwarte auto met twee of meer daders, kunnen hebben gezien omstreeks deze tijdstippen of al eerder deze nacht, het lijkt erop dat deze daders zich voorafgaand aan dit feit in deze omgeving van de carpoolplaats hebben opgehouden.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: