zaterdag, 30. juni 2018 - 9:18

Meerdere gewonden na verkeersongeval A4

Meerdere gewonden na verkeersongeval A4
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Woensdrecht

Bij een verkeersongeval op de A4 (Zeelandweg) kort voor het knooppunt Markiezaat (richting Vlissingen) raakten zaterdagochtend 30 juni 2018 in alle vroegte meerdere mensen gewond. De weg is richting Zeeland volledig afgesloten.

 Het ongeval gebeurde rond 05.40 uur. Naar verwachting is de weg nog een groot deel van de ochtend afgesloten voor onderzoek en bergingswerkzaamheden. Rijkswaterstaat heeft een omleidingsroute ingesteld. Reizigers richting Zeeland en België wordt geadviseerd de verkeersinformatie van Rijkswaterstaat te raadplegen.

Een personenbusje met daarin 9 inzittenden botste zaterdagochtend 30 juni in de vroege ochtend achterop een vrachtwagen met oplegger. De vrachtwagencombinatie stond met pech op de vluchtstrook. Door de aanrijding raakten alle inzittenden van het busje gewond. Vijf van hen zijn er ernstiger aan toe. Hulpdiensten rukten massaal uit om de gewonden te helpen. Zo kwamen er onder andere twee traumaheli’s naar de plaats van het ongeval. De gewonden zijn naar diverse ziekenhuizen gebracht.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: