maandag, 9. juli 2018 - 19:10 Update: 10-07-2018 14:10

Vrouw Hilversum door misdrijf omgekomen

Dode vrouw in woning gevonden Hilversum
Foto: Politie
Hilversum

In een villa aan de Waldecklaan in Hilversum is het stoffelijk overschot van een nog onbekende vrouw gevonden. Zij is vermoedelijk door een misdrijf om het leven gekomen.

Rond 11.15 uur kwam een melding van een verdachte situatie bij een woning aan de Waldecklaan. Hulpdiensten gingen direct ter plaatse. De brandweer betrad het pand als eerste, omdat er een sissend geluid werd gehoord, wat kon duiden op gas in de woning. Nadat zij constateerde dat dit niet het geval was, konden agenten naar binnen. In de woning werd de overleden bewoonster aangetroffen. Zij is vermoedelijk door geweld om het leven gekomen. Er werd een Team Grootschalige Opsporing samengesteld van zowel tactisch als forensisch rechercheurs. Het onderzoek, waarbij onder andere sporen en camerabeelden werden verzameld, is in volle gang. Er werd nog geen verdachte aangehouden.

Man met rode trui

Getuigen zagen rond 12.00 uur een man met donker haar en een rode trui in de buurt van de woning. Er werd een Burgernetactie gestart om deze man te vinden, maar hij werd niet meer aangetroffen. Ondanks dat het onderzoeksteam inmiddels denkt dat deze man niet in verband kan worden gebracht met het misdrijf, wordt hij toch verzocht zich te melden bij de politie.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: