woensdag, 8. augustus 2018 - 14:08 Update: 08-08-2018 14:28

Lichaam vermiste Amersfoortse vrouw (44) in bos aangetroffen

Lichaam vermiste Amersfoortse vrouw (44) in bos aangetroffen
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Soest/Amersfoort

De politie heeft woensdag in het bosgebied rond de Oude Leusderweg het lichaam van de sinds zondag 5 augustus vermiste 44-jarige Marloes uit Amersfoort gevonden. Dit meldt de politie woensdag.

WhatsApp

De laatste poging om contact met Marloes te krijgen via WhatsApp was op zondag 5 augustus. In de nacht van maandag 6 op dinsdag 7 is zij als vermist opgegeven bij de politie. Haar auto is op 5 augustus aangetroffen op de Oude Leusderweg. De politie zag haar vermissing als urgent en is direct een onderzoek gestart.

ME-ers

Dinsdag hebben agenten in ME-dienst de hele dag gezocht in de omgeving van haar auto en het bosgebied in het grensgebied Soest-Amersfoort. Ook drones en politiehelikopters, politiepaarden en -honden zochten mee. 

Veteranen Search & Rescue

Woensdag werd door de verschillende diensten en de veteranen van Search & Rescue verder gezocht in het bos. Daar werd haar lichaam aangetroffen. De familie is geïnformeerd. Er zijn geen aanwijzingen of sporen gevonden die wijzen op een misdrijf. 'Namens de familie en politie willen wij de dank uitspreken voor de inzet van de vrijwilligers en alle andere aangeboden hulp', aldus de politie.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):