vrijdag, 10. augustus 2018 - 16:31 Update: 10-08-2018 16:37

Weer twee aanhoudingen in onderzoek mishandeling Arnhemse badmeesters

Weer twee aanhoudingen in onderzoek mishandeling Arnhemse badmeesters
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Arnhem

In het onderzoek naar de mishandeling van twee badmeesters in Arnhem heeft de politie donderdag nog twee mannen aangehouden. Dit laat de politie vrijdag weten.

Vier verdachten voorgeleid

'De twee verdachten van 20 en 21 jaar komen uit Arnhem en worden, net als de twee eerder aangehouden verdachten, vandaag voorgeleid', aldus de politie. Alle vier verdachten zitten nog vast. Zij horen vandaag of ze langer vast blijven zitten

Onderzoek

Onderzoek moet uitwijzen welke rol de verdachten hebben gespeeld bij de mishandelingen die op 27 juli plaatsvonden in het Arnhemse zwembad Klarenbeek. Twee badmeesters raakten daarbij gewond. De politie startte direct een onderzoek en hield woensdag 8 augustus al een man en een vrouw van 21 uit Arnhem aan.

Woningen doorzocht

Woensdag doorzochten rechercheurs de woningen van de vier verdachten, waarbij verschillende spullen in beslag werden genomen. Er werd gezocht naar spullen die relatie hebben met het opsporingsonderzoek en die kunnen dienen als bewijs, maar er werd ook al rekening gehouden met een eventuele schadevergoeding richting de slachtoffers. Daartoe werden waardevolle spullen in beslag genomen, die gebruikt kunnen worden om de schade van de slachtoffers te vergoeden, als de rechter dat beslist.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: