zaterdag, 18. augustus 2018 - 11:30

Twee gewonden na steekincident in café Zwolle

Twee gewonden na steekincident in café Zwolle
Foto: Archief EHF
Zwolle

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn bij een steekincident in een café in de Voorstraat in Zwolle twee mannen gewond geraakt. Dit meldt de politie zaterdag.

3 aanhoudingen

De politie startte direct een onderzoek en hield drie verdachten aan. De verdachten, twee mannen van 55 en 34 jaar en een 41-jarige vrouw, zijn alle drie afkomstig uit Zwolle.

Vechtpartij

Rond 00.15 uur ontstond een vechtpartij in het café. Twee mannen van 43 en 44 jaar uit Zwolle werden hierbij neergestoken en met verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Het café werd gesloten en met hekken afgezet, zodat de politie onderzoek kon doen.

Hekken

Een 22-jarige man uit Zwolle kwam, ondanks de hekken en aanwezigheid van agenten op de plaats van het incident, een kijkje nemen bij het onderzoek. Toen agenten hem vroegen achter de hekken te blijven, wilde hij niet meewerken en beledigde hij ze. De man werd daarop aangehouden.

Getuigen gezocht

De rol van de drie verdachten bij de vechtpartij en het steekincident wordt onderzocht. Iedereen die iets gezien, gehoord of mogelijk zelfs gefilmd heeft, wordt verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan via 0900-8844.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):