dinsdag, 28. augustus 2018 - 18:21 Update: 28-08-2018 18:36

Man (83) na ruzie op bushalte overleden, verdachte aangehouden

Man (83) na ruzie op bushalte overleden, verdachte aangehouden
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Arnhem

De politie heeft anderhalve week na het incident bij de bushalte van het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem, waarbij een 83-jarige man zwaargewond raakte en later aan zijn verwondingen overleed, een verdachte aangehouden. Dit meldt de politie dinsdag.

Overleden

'Het gaat om een 27-jarige man uit Arnhem', zo laat de politie weten. Op zaterdagmiddag 18 augustus raakte een 83-jarige man uit Den Haag zwaargewond nadat hij bij een ruzie ten val was gekomen. De man is afgelopen maandag overleden.

Sectie op lichaam

Het slachtoffer stond omstreeks 15.45 uur bij de bushalte te wachten toen er een conflict ontstond met de inzittenden van een voorbijkomende auto. Waar het conflict over ging is niet bekend. Toen de auto plotseling hard wegreed, is de man door onbekende redenen ten val gekomen. 'Gisteren kregen wij het bericht dat de man is overleden. Uit sectie moet nog vast komen te staan of er een verband is tussen het overlijden van de man en het incident op 18 augustus', aldus de politie.

Onderzoek

Het onderzoek is in volle gang. Er zijn verschillende getuigen gehoord en er is intensief gezocht naar inzittenden van de auto. Een getuige wist te vertellen dat de auto een grijze Opel Corsa betrof. Toch hebben we nog verschillende vragen en we kunnen nog niet met zekerheid zeggen wat er precies is gebeurd. Ook al is er een verdachte aangehouden, we doen nogmaals een dringend beroep op getuigen via 0900-8844.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):