zaterdag, 27. oktober 2018 - 15:39 Update: 27-10-2018 15:44

Recalcitrante campinggast door politie aangehouden in Sluis

Recalcitrante campinggast door politie aangehouden in Sluis
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Sluis

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn agenten meerdere keren naar een camping in het Zeeuwse Sluis gereden omdat zij meldingen kregen van overlast door één van de campinggasten. 'Telkens als de agenten ter plaatse kwamen was de overlast voorbij en konden zij verder niets betekenen', zo meldt de politie zaterdag.

'Interieur caravan vernield'

Rond 06.15 uur werden meerdere mensen lastiggevallen door een 45-jarige man uit de gemeente Sluis die op de camping verbleef en deze man zou zelfs iemand mishandeld hebben. Ook zou hij het interieur van een caravan vernield hebben.

Alcohol

De agenten die ter plaatse kwamen troffen de man buiten aan. Hij was zichtbaar onder invloed van alcohol, schreeuwde de hele boel bij elkaar en gedroeg zich heel agressief. De man is aangehouden en werd overgebracht naar een politiecellencomplex.

Agressief 

Tijdens de rit daar naartoe gedroeg de man zich zo agressief dat de agenten hun dienstvoertuig tot twee keer toe langs de kant van de weg hebben moeten zetten om de man weer te kalmeren. De tweede keer zijn er zelfs meerdere agenten in de auto bij de man komen zitten om hem in bedwang te houden. 

Recalcitrant

Ook in het politiecellencomplex bleef de man zich recalcitrant gedragen. Hij is ingesloten en zit nog vast. De man zal vandaag gehoord worden. Door de eigenaar van de caravan is aangifte gedaan van de vernieling.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: