maandag, 4. maart 2019 - 12:06 Update: 04-03-2019 12:13

Weer twee mannen aangehouden uit groep ‘Kimberly’

Weer twee mannen aangehouden uit groep ‘Kimberly’
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Almelo

Vanochtend zijn in Almelo weer twee mannen van 19 en 21 aangehouden die ervan worden verdacht deel uit te maken van de groep die zich op een datingapp voordeden als Kimberly, een afspraakje maakten met een jonge man en hem vervolgens bedreigden en beroofden.

Vorige week hield het rechercheteam in Almelo eveneens een 19 jarige man aan op verdenking van betrokkenheid bij deze zaak. De groep die het slachtoffer in april vorig jaar onder dreiging met een vuurwapen dwong zijn pinlimiet te verhogen en vervolgens zijn pinpas, pincode en telefoon afhandig maakte, bestaat vermoedelijk uit zeven mannen.

Bij de aanhouding van de eerste verdachte, die overigens nog steeds vast zit, sloot het rechercheteam meerdere aanhoudingen niet uit. De vanochtend aangehouden mannen kwamen vrij snel na de aanhouding van de eerste verdachte in beeld.
Omdat de groep die zich voordeed als Kimberly vermoedelijk uit zeven mannen bestaat, is het onderzoek naar deze groep nog niet afgerond.
Ook nu sluit het team meerdere aanhoudingen niet uit, maar kan ook nog steeds alle informatie gebruiken.

Kun jij het onderzoek verder helpen?

Iedereen die de recherche denkt te kunnen helpen wordt gevraagd contact op te nemen met politie Almelo. Dat kan telefonisch op 0900-8844, maar ook via Facebook.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: