woensdag, 10. april 2019 - 11:46 Update: 10-04-2019 16:26

Bestuurder laat auto met passagiers achter

bestuurder , auto, passagiers, achterlaten
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Bergen op Zoom

De bestuurder van de auto die dinsdagnacht tegen 01.00 uur verschillende (ernstige) verkeersovertredingen maakte in Bergen op Zoom, krijgt binnenkort een proces-verbaal van de politie.

Surveillerende agenten reden over de Marconilaan toen zij zagen dat er een auto vol door rood reed en er met hoge snelheid vandoor ging. De agenten gingen achter de auto aan en gaven de bestuurder een stopteken, maar dit negeerde hij. De snelheid van de auto werd steeds hoger, op een gegeven moment reed de automobilist zeker 100 kilometer per uur door de bebouwde kom.

Op een gegeven moment zagen de agenten de auto stoppen op het Europaplein in Bergen op Zoom. De bestuurder sprong eruit en rende hard weg. De agenten hebben nog geprobeerd hem te achterhalen, maar dat is niet gelukt. Toen zij vervolgens in de auto gingen kijken troffen ze twee passagiers aan. Zij verklaarden dat ze heel erg geschrokken waren van het rijgedrag van deze chauffeur. De identiteit van de man is bekend, hij zal op een later tijdstip worden gehoord.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: