zaterdag, 28. september 2019 - 11:39 Update: 28-09-2019 11:45

Man zwaar mishandeld met stok in park na online daten

agent-donker-ambu-zaklamp
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Dongen

Vrijdagavond werd een 35-jarige man uit Eindhoven rond 21.30 uur flink mishandeld in het park nabij de Laagveen in het Brabantse Dongen tijdens een afspraak via een datingapp. 'De man werd in het park opgewacht door twee mannen en flink toegetakeld', zo meldt de politie zaterdag.

Datingapp

Het slachtoffer had via een datingapp contact met een andere man. Op die vrijdagavond stuurde zijn date een locatie door waar zij vervolgens afspraken. Bij het afgesproken park in Dongen zag de 35-jarige man niet diegene met wie hij had afgesproken. Ineens werd de man toch aangesproken door een langslopende man. Toen hij duidelijk maakte dat hij met iemand een afspraak had, kwam er ineens een tweede man bij. 

Geslagen met stok

Direct werd hij door deze tweede man meerdere malen flink geslagen met een stok. Hiernaast werd hij beroofd van meerdere spullen, waaronder zijn autosleutels en telefoon. Nadat zij de man flink hadden mishandeld, gingen ze er even later vandoor.

Ambulance

Het slachtoffer zocht snel hulp bij een van de omwonenden. Hier werd de politie gebeld. Vervolgens werd de man door het ambulancepersoneel nagekeken en nam de politie een aangifte op. Mogelijk is het motief homo-gerelateerd. Dit heeft de politie in onderzoek. De spullen van het slachtoffer, met uitzondering van de telefoon, werden later teruggevonden in het park. 

Signalement daders

Het gaat om twee mannen van rond de 20-jaar oud. De ene was rond de 1.85m lang, de ander iets kleiner. Een van hen droeg een blauwe trui met capuchon, de man met de stok droeg een zwarte jas met capuchon. Mogelijk zat de capuchon aan een trui onder de jas. De politie onderzoekt deze mishandeling en roept getuigen op zich via 0900 – 8844 te melden. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):