zaterdag, 14. november 2020 - 11:21 Update: 16-11-2020 14:16

Politie maakt einde aan illegale feesten

Politieagent
Maastricht

De politie heeft vrijdag 13 november haar handen vol gehad aan het beëindigen van drie illegale feesten. Twee in Maastricht en één in Amstelveen.

Maastricht

Omstreeks 22.00 uur werd een feestelijke bijeenkomst gemeld in een studentencomplex aan de Tongerseweg. De 48 aanwezige bezoekers kregen ter plaatse allemaal een proces verbaal wegens het niet naleven van de noodverordening. Ook de aanwezige geluidsapparatuur is in beslag genomen.

Eerder die dag werd er melding gemaakt van een groot feest in een pand aan de Jeruzalemweg. Ook daar nam men het niet nauw met de coronamaatregelen. Bij het zien van de patrouilles vertrok een deel vaan de feestvierders, desalniettemin kon een groep van 18 personen worden verbaliseerd.

Filiz Kuzugudenler, chef Basisteam Maastricht laat weten: “Let a.u.b. op je eigen gezondheid en de gezondheid van anderen. Naast het risico om besmet te raken met het virus riskeer je ook een boete. We blijven nl. streng handhaven op de coronamaatregelen en dus ook dit soort feesten.” 

Amstelveen

In de nacht van vrijdag 13 november op zaterdag 14 november heeft de politie voorkomen dat een illegaal feest plaatsvond in het Amsterdamse Bos.

Rond 00.30 uur kreeg de politie een tip dat er een illegaal feest georganiseerd werd aan de Blekerskade in Amstelveen. Hierop is de politie naar deze locatie gegaan en zag dat bij de onderdoorgang van de A9 een groep van ongeveer 100 feestgangers zich verzameld had. De politie heeft hierop meerdere personen en voertuigen gecontroleerd. Een deel van de bezoekers ging er gelijk vandoor bij het zien van politie.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: