donderdag, 17. juni 2021 - 14:05 Update: 17-06-2021 21:14

Vrouw (65) overleden door huiselijk geweld

Foto van ambulance
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Breda

De 65-jarige vrouw die zondagavond 13 juni 2021 door de politie zwaargewond in haar woning aan de Grimmingestraat is aangetroffen, is overleden. De politie gaat uit van huiselijk geweld. Haar partner, een 65-jarige man is als verdachte van poging doodslag aangehouden.

Traumaheli

Een 65-jarige vrouw is zondagavond door de politie zwaar gewond in haar woning aan de Grimmingestraat aangetroffen. Ze werd door agenten direct gereanimeerd. Dit werd overgenomen door de verpleegkundigen van de ambulancedienst en de Traumaheli. Ze is uiteindelijk met ademhaling naar het ziekenhuis vervoerd. De politie gaat uit van huiselijk geweld. De 65-jarige partner van het slachtoffer is als verdachte van poging doodslag aangehouden.

Partner (65) aangehouden

De politie kreeg zondag 13 juni rond 23.25 uur een melding van een heftig conflict in een appartement aan de Grimmingestraat.. Agenten waren snel ter plaatse. Het slachtoffer werd zwaar gewond in de woning aangetroffen. Zij werd gereanimeerd en naar het ziekenhuis gebracht. Haar partner werd aangehouden. Hij is naar het cellencomplex vervoerd en vastgezet. Forensisch rechercheurs stellen een uitgebreid sporenonderzoek in de woning in.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: