vrijdag, 19. november 2021 - 14:58 Update: 19-11-2021 15:10

Politie doet verrassende vondst bij nachtelijke zoektocht op bedrijventerrein Almere

Foto van inbreker met zaklamp | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Almere

De politie in Almere reageerde in de nacht van donderdag op vrijdag op een wel heel bijzondere melding. Ze spreken er zelf over als 'de melding van hun leven'.

Stem gehoord

Een beveiliger had op het bewaakte terrein van Grondstoffen Collectief Almere, kortweg het GCA, een vreemde stem gehoord, vertrouwde het niet en schakelde de politie in.

Omsingeld

Collega's van de Politie Almere West Poort en van Politie Almere Stad-Haven kwamen met meerdere eenheden ter plaatse en omsingelden het bewuste bedrijventerrein.

'Joehoe! Hier ben ik! Zoek me dan!!'

In het pikkedonker startten de agenten met de zoektocht op het terrein. Opeens hoorden ze een stem die zei: 'Joehoe! Hier ben ik! Zoek me dan!!'. Omdat er af en toe opnieuw werd geroepen konden de agenten uiteindelijk de locatie waar de stem vandaan kwam traceren. 

Afvalbakken

'Met de schrik van ons leven! In één van de afvalbakken troffen wij Nijntje aan', zo meldt één van de agenten op de Facebookpagina van de politie. Het bleek te gaan om speelgoed dat door kinderen wordt gebruikt om verstoppertje te spelen. Geen spectaculaire maar wel een heel bijzondere 'vangst' die de dienders zich nog lang zullen heugen.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: