zaterdag, 5. februari 2022 - 17:45 Update: 05-02-2022 17:52

Met de politie op de vuist, 4 personen illegaal feestje aangehouden

agent-donker-ambu-zaklamp
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Apeldoorn

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag aan de Beethovenlaan in Apeldoorn vier personen aangehouden bij een illegaal feestje nadat de feestgangers met de politie op de vuist zijn gegaan. Dit meldt de politie zaterdag.

Melding geluidoverlast

Na een melding van geluidsoverlast rond 00.30 uur aan de Beethovenlaan in Apeldoorn ging politie de poolshoogte nemen. Er bleek een feestje aan de gang te zijn. De politie heeft de mensen verzocht het feestje te stoppen. 

Grimmige stemming slaat om in knokpartij met agenten

'Na meerdere verzoeken van de politie werd de stemming steeds grimmiger. De feestgangers gingen met de politie op de vuist. Uiteindelijk zijn er vier mannen aangehouden, drie van hen zitten nog vast voor onder andere poging zware mishandeling, vernieling dienstvoertuig, weerspannigheid en belediging. Het gaat om twee mannen van  35-jaar uit Apeldoorn, een man van 25 jaar ook uit Apeldoorn en een 34-jarige man uit Almelo.

Agent lichtgewond

Een agent is licht gewond geraakt. De politie neemt het geweld tegen de collega’s hoog op. Zij onderzoekt de zaak en is nog opzoek naar mensen die meer informatie hebben. Zij kunnen dit melden via 0900- 8844 of eventueel anoniem op 0800 -7000.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: