zaterdag, 19. februari 2022 - 19:19 Update: 19-02-2022 19:22

Auto crasht na botsing met 'schrikblok' in Boxtel, meerder botsingen volgen

Boxtel

Zaterdagochtend vond er rond 11.50 uur een eenzijdig verkeersongeval plaats op de Brederodeweg in Boxtel. Een personenauto botste op een zogenaamd schrikblok waarna zijn wielophanging afbrak en zijn voertuig stuurloos was.

Geen gewonden, wel veel schade

Het voertuig belandde uiteindelijk aan de overzijde deels in de berm, deels op de rijbaan. De inzittende zijn nagekeken in de ambulance, maar op het eerste aanzien lijkt men niet gewond. 

Weg afgesloten

Door het ongeval is een deel van de Brederodeweg tussen de rotonde bij Munsel en de zogeheten ‘dino’ rotonde afgesloten.

Meerdere botsingen

Niet oplettende passerende automobilisten, die meer oog hadden voor de gecrashte auto, botsen eveneens met elkaar. Hier was alleen sprake van blikschade. Maar terwijl de hulpdiensten op de weg stonden moesten meerdere niet oplettende automobilisten een noodstop maken. 

Automobilisten aangesproken door politie

De bestuurders werden door de politie aangesproken op hun rijgedrag. Een bergingsbedrijf heeft de auto en brokstukken afgevoerd waarna de weg weer kon worden vrijgegeven. Door het afsluiten van deze drukke verkeersader liep het verkeer op de omliggende wegen behoorlijk vast.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: