dinsdag, 18. oktober 2022 - 14:57 Update: 18-10-2022 21:43

Ambert Alert voor vermist gehandicapt meisje (10) en haar begeleidster

Foto van logo Amber Alert | Amber Alert
Foto: Amber alert
Raamsdonkveer

De politie heeft dinsdag een Amber-Alert doen uitgaan vanwege de vermissing van het 10-jarig gehandicapt meisje Hebe en haar 26-jarige begeleidster Sanne. Dit meldt de politie dinsdag.

Nooit aangekomen in Vught

De twee zijn sinds maandagmiddag vermist nadat zij met de auto zijn vertrokken uit Raamsdonkveer met de bestemming Vught maar daar nooit zijn aangekomen.

Gehandicapt

De 10-jarige Hebe is meervoudig gehandicapt en loopt daardoor met haar voeten naar buiten, iets wat getuigen mogelijk kan opvallen. Het meisje en haar begeleidster zijn maandagmiddag uit Raamsdonkveer vertrokken in een zwarte Kia Picanto met het kenteken PR-425- K. 

Zorgen

De politie maakt zich zorgen om zowel het 10-jarige meisje, omdat zij zorg nodig heeft en medicatie, als om haar begeleidster. Hebe heeft een paarse rugtas en draagt een felroze jas en een zwarte rok.

112

Vanwege een landelijke storing met 0900-8844, het normale telefoonnummer van de politie, geeft de politie aan om via 112 contact met de politie te zoeken als getuigen het vermiste tweetal zouden zien.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):