zondag, 27. november 2022 - 13:02 Update: 27-11-2022 13:04

Ruzie om meisje leidt tot wilde achtervolging die eindigt bij politiebureau

Foto van logo politie | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Roosendaal

Agenten hebben aan de Nieuwstraat in Roosendaal een 19-jarige man uit Roosendaal aangehouden voor vernieling en bedreiging. De verdachte zou een 23-jarige man uit Moerdijk hebben achtervolgd met zijn auto.

Achtervolging met hoge snelheid

Zondag kregen agenten rond 01.45 uur een melding dat een aantal auto’s met hoge snelheid op weg zou zijn naar het politiebureau. Toen de eerste auto aankwam bij het bureau stapte daar een bestuurder uit die in grote paniek leek te zijn. 

Verdachte (19) aangehouden

Kort daarna arriveerde ook de 19-jarige verdachte in zijn auto. Toen hij uitstapte werd hij direct aangesproken en aangehouden door twee politieagenten. De eerste bestuurder, een 23-jarige man uit Moerdijk, verklaarde dat hij vanaf een fastfoodrestaurant in Oud Gastel door de verdachte was achtervolgt. Daarbij waren hun auto’s beschadigd geraakt doordat ze met elkaar in aanraking waren gekomen.

Ruzie om meisje

Beide mannen verklaarden dat de aanleiding een eerdere ruzie om een meisje zou zijn geweest. De verdachte is ingesloten en het slachtoffer heeft aangifte gedaan van vernieling en bedreiging. De politie doet verder onderzoek naar de zaak.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: