zondag, 9. juli 2023 - 14:47

Man (41) door arrestatieteam aangehouden in woning in Breda

arrestatieteams-ambulance
Foto: Archief EHF / foto ter illustratie
Breda

Naar aanleiding van een melding dat iemand een vuurwapen zou hebben in een woning in de Ahornstraat, is het arrestatieteam in de nacht van zaterdag op zondag binnengetreden en heeft deze persoon gearresteerd. Dit meldt de politie zondag.

Vuurwapen

Rond 00.45 uur ontving de politie een melding van een vechtpartij waarbij een verward persoon betrokken zou zijn die zich met een vuurwapen in een woning verschanste. Agenten ter plaatse zien inderdaad een persoon met een vuurwapen gelijkend voorwerp. De man dreigt om op de politie te schieten. 

Arrestatieteam ingezet

De omgeving werd uitgebreid afgezet voor de veiligheid van buurtbewoners en toeschouwers. Uiteindelijk kwam het arrestatieteam ter plaatse om de woning binnen te treden. Na de aanhouding van de 41-jarige verdachte uit Tiel bleek er in de woning inderdaad een vuurwapen en munitie te zijn. Deze goederen zijn in beslag genomen.

Ambulance

De verdachte is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis wegens medische klachten en later overgebracht naar de politiecel voor verhoor en verder onderzoek.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: