zondag, 20. augustus 2023 - 10:33 Update: 20-08-2023 10:36

Groepje jongeren vindt dode vrouw in bosjes

forens-telefoon-gsm-mobiel
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Roosendaal

Een groepje jongeren heeft zaterdagavond in Roosendaal een dode vrouw gevonden in de bosjes naast het fietspad langs de Strausslaan. Dit meldt de politie zondag.

Politieonderzoek

De dode vrouw werd rond 20.45 uur door de jongeren gevonden. 'Zij belden onmiddellijk de hulpdiensten. Die constateerden dat de vrouw was overleden', aldus de politie. Omdat niet duidelijk was hoe zij was overleden, werd besloten tot een politieonderzoek. 

Forensisch onderzoek

De groenstrook tussen de Strausslaan en de Mgr. Hopmansstraat werd door agenten afgezet. Zij hoorden ook diverse getuigen en medewerkers van de afdeling forensische opsporing stelden een sporenonderzoek in. 

Lichaam vrouw naar mortuarium gebracht

Een begrafenisondernemer bracht rond 01.00 uur het stoffelijk overschot voor verder onderzoek naar een mortuarium. Om 1.30 uur was het politieonderzoek op de plaats delict klaar en werd de afzetting opgeheven.

Onbekende doodsoorzaak

De identiteit van de vrouw is nog niet bekend. De politie vermoedt dat de leeftijd van de vrouw tussen de 40 en 60 jaar ligt. Verder zal er zondag aanvullend onderzoek op het stoffelijk overschot plaatsvinden. Met betrekking tot de doodsoorzaak houdt de politie momenteel nog alle scenario’s open: er kan sprake zijn van een medische oorzaak, ongeval, zelfdoding of een misdrijf.

Mogelijk dakloos

De recherche houdt er rekening mee dat de vrouw dakloos was en vermoedelijk al enige tijd in de buurt van de Stausslaan verbleef, mogelijk in het bijzijn van een of meerdere mannen. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):