woensdag, 16. maart 2016 - 16:28 Update: 16-03-2016 16:29

Wang gaat 3,7 miljoen euro alsnog betalen aan ADO Den Haag

Wang gaat 3,7 miljoen euro alsnog betalen aan ADO Den Haag
Foto: ADO
Den Haag

(Elfvoetbal/BlikopNieuws) Hui Wang is van plan om alsnog 3,7 miljoen euro over te maken naar de bankrekening van ADO Den Haag. Dat zegt althans ADO-wethouder Tom de Bruijn in een korte brief aan de Haagse gemeenteraad.

De Bruijn was in eerste instantie niet van plan om informatie te verstrekken rondom de besprekingen met Wang, maar dat kwam De Bruijn op stevige kritiek te staan vanuit de Haagse politiek. De Bruijn besloot daarom om alsnog een boekje open te doen. 

"Wang heeft aangegeven nu alles in het werk te stellen de toegezegde agiostorting alsnog te voldoen, maar kon hierbij niet aangeven op welke termijn dit mogelijk is", citeert het Algemeen Dagblad de wethouder.

"Er is onderling opnieuw bevestigd dat ieder vanuit zijn eigen verantwoordelijkheid ADO zal blijven steunen", aldus De Bruijn. Wang zou opnieuw hebben toegezegd om 3,7 miljoen euro over te maken naar ADO Den Haag, maar de Chinees liet dit in een eerder stadium afweten. De situatie bij ADO Den Haag blijft daardoor penibel, omdat de club uit Den Haag ook nog altijd bezig is met een lening om de salarissen te kunnen blijven betalen.

Categorie:
Provincie:
Tag(s):