woensdag, 13. september 2006 - 11:51 Update: 04-09-2018 14:50

Ondernemers ontbijten bij Gemeente Meerssen

Meerssen

Netwerken tijdens een ontbijt met andere ondernemers en informele contacten leggen met de gemeente. Dat is de intentie van een nieuw gemeentelijk initiatief onder de noemer Ondernemersontbijt Meerssen. Het eerste Ondernemersontbijt vindt op dinsdag 19 september 2006 plaats in het bestuurscentrum van Meerssen.

Contacten opdoen, netwerken en samenwerken is ook in de ondernemerswereld van groot belang. Het gemeentebestuur wil hieraan graag zijn steentje bijdragen. Voor dit doel wordt voortaan jaarlijks een Ondernemersontbijt georganiseerd. Tijdens dit ontbijt kunnen ondernemers met elkaar en het gemeentebestuur kennismaken en wellicht interessante contacten en ideeën opdoen voor de toekomst.

Gezien de grote hoeveelheid bedrijven en ondernemingen (ca. 900) kan de gemeente niet alle ondernemers tegelijkertijd ontvangen. Daarom wordt elk jaar een andere groep ondernemers voor het ontbijt uitgenodigd. Dit jaar ontvangt het college van burgemeester en wethouders de winkeliers en horecaondernemers uit de gemeente Meerssen. De plaatselijke ondernemers hebben enthousiast op het initiatief gereageerd.

Categorie:
Provincie:
Tag(s):