dinsdag, 28. oktober 2008 - 10:36

Bedum met elf stands op Promotiedagen

Bedum

Bedum staat voor de achttiende keer op de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord Nederland die op dinsdag 4 en woensdag 5 november aanstaande in Martiniplaza in Groningen worden gehouden. Bedum is daar vertegenwoordigd met elf stands.

Het plein Bedum wordt jaarlijks bezocht door duizenden bezoekers. Deelnemende bedrijven en organisaties zijn doorgaans prima te spreken over de belangstelling. De Promotiedagen een begrip in het Noorden van het land - worden dit jaar voor de tweeëntwintigste keer gehouden.

Bedum begon de deelname aan de Promotiedagen in 1991. In het recente verleden samengewerkt met de gemeente Winsum en met bedrijven uit die gemeente. Door verschillende oorzaken kalfde de belangstelling van het bedrijfsleven in Winsum voor deelname aan de beurs af. Ook de gemeente Winsum besloot van deelname af te zien. Door inspanningen van de Bedrijvenvereniging gemeente Bedum, een aantal ondernemers en de gemeente lukte het om in 2008 met een volwaardig plein Bedum te komen. Op dat plein hebben 11 organisaties en bedrijven uit de gemeente een plaats gevonden.
Provincie:
Tag(s):