maandag, 29. augustus 2011 - 17:57

Aanhoudingen in onderzoek dode vrouw Rheden

Rheden

In het onderzoek naar de dood aangetroffen vrouw in een appartementencomplex aan de Klaproosstraat in Rheden heeft de recherche vier aanhoudingen verricht.

Het gaat om drie mannen en een vrouw in de leeftijd van 21 tot en met 25 jaar. De 25-jarige is een man zonder vaste woon- of verblijfplaats, de overigen komen uit Alkmaar. Zeker één van de verdachten is vrijwel zeker een bekende van het slachtoffer.

De vier kwamen al vrij spoedig na het begin van het onderzoek als verdachten in beeld en werden in de nacht van zondag 28 op maandag 29 augustus aangehouden in Arnhem. Onderzocht wordt wat ieders rol is in het geheel.

Van het slachtoffer is tot dusver bekend dat het vermoedelijk om één van de bewoners van het complex gaat. Formeel moet haar identiteit nog worden vastgesteld. Om die reden wordt de leeftijd van de vrouw nog niet bekend gemaakt. Verder is uit het onderzoek gebleken dat het slachtoffer door geweld om het leven is gekomen. De precieze doodsoorzaak is echter nog evenmin vastgesteld en wordt nader onderzocht.

De dode vrouw werd afgelopen zondagochtend 28 augustus omstreeks elf uur in het appartementencomplex aan de Klaproosstraat in Rheden aangetroffen door medewerkers van een zorginstelling, die daarop de politie waarschuwden. Een deel van het complex is nog afgesloten voor sporenonderzoek.
Provincie:
Tag(s):