donderdag, 19. april 2012 - 18:53

Schedelbasisfractuur voor jongen (18) na mishandeling

Bentelo

In de nacht van zondag 8 op maandag 9 april raakte een 18-jarige jongeman uit Enter zwaar gewond bij een mishandeling. Dit gebeurde na afloop van een paasparty in Bentelo.

Omstreeks 02.00 uur wilde de Entenaar met zijn vrienden per taxi naar huis gaan. Zij liepen richting de taxistandplaats op de Bentelosestraat. De taxi die de Entenaar en zijn vrienden wilden nemen, stond met de neus richting Delden en stond vrij vooraan in de rij om weg te rijden. Bij de taxi gekomen stapten zijn vrienden in. Toen de Entenaar nog buiten stond, kwam er een jongen bij staan.

De Entenaar gaf aan dat de taxi al vol zat en kreeg daarop direct een vuistslag in zijn gezicht. Vervolgens ontstond een worsteling. Bij de mishandeling kwam de Entenaar ten val. Hierbij is hij zwaargewond geraakt. Hij is door de taxi thuisgebracht, maar heeft zich de volgende dag in het ziekenhuis aan zijn verwondingen moeten laten behandelen. De jongeman bleek zwaargewond te zijn, het letsel bestond ondermeer uit een schedelbasisfractuur.

Donderdag 12 april heeft de Entenaar een aanvullende verklaring kunnen afleggen. In de dagen daarna zijn meerdere getuigen gehoord. De politie is op zoek naar meer getuigen van de mishandeling, omdat zij nog steeds op zoek is naar de man die de Entenaar mishandeld heeft.
Provincie:
Tag(s):