vrijdag, 21. september 2012 - 19:38 Update: 08-07-2014 0:29

Volgende week zondag: Nationaal Oldtimer Festival

Zandvoort

Op zondag 30 september vindt de 6e editie plaats van een van Nederlands mooiste evenementen voor klassiekers; het Nationaal Oldtimer Festival.

Het Circuitpark Zandvoort is weer het toneel van dit evenement, dat zich kenmerkt door een breed programma. Naast de Klassiekermarkt, het showpaddockprogramma en de Grootste Europeesche Oldtimer Toertocht is er een raceprogramma met de State Of Art Grand Prix Classic. Dit jaar is Europeesche Verzekeringen opnieuw hoofdsponsor van het festival.

Dat betekent dus duizenden mooie klassiekers op de paddocks (waaronder 50 clubs op de Bardahl Clubpaddock) én volle racevelden op het circuit. Het circuitprogramma wordt aangevuld met vrij rijden en enkele showblokken en parades. Ook wordt wederom door honderden deelnemers uitgekeken naar de toertocht van Europeesche Verzekeringen; dit jaar kan iedereen met een oldtimer al van de rit naar het circuit een feest maken door deel te nemen aan de Grootste Europeesche Oldtimer Tourtocht van Nederland! Inmiddels is het maximum van 500 equipes (!) bereikt en is de inschrijving gesloten.
Categorie:
Tag(s):